3 Maanden groepstraject

Dit 3 maanden groepstraject gaat jouw leven positief veranderen. Ik neem je 3 maanden aan de hand mee waarin ik je professionele en oplossingsgerichte coaching geef.

Ik laat je zien en ervaren dat je met kleine aanpassingen grote positieve veranderingen kan krijgen.

Dit traject is zo ontzettend waardevol omdat je in de groep kan sparren met gelijkgestemden en ook van elkaar kan leren. Je gaat erachter komen dat jij niet de enige bent die met bepaalde dingen worstelt.

Jij gaat patronen doorbreken, datgene loslaten wat jou niet meer dient. Zelfacceptatie, zelfliefde en het vertrouwen in jezelf staan vanaf nu centraal in jouw leven.

KICK-OFF GESPREK

We starten dit traject met een kick-off gesprek 1 op 1 van 60 minuten. In dit gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen en weet ik meteen waar jij op dit moment in jouw leven staat en waar jij graag bij geholpen wil worden.

Q&A

Ik geef 2 x per maand een online Q&A. Dit is op de 2e en 4e donderdag v/d maand van 11:00 - 13:00. Je kan je vragen van tevoren opsturen. Ik ga deze vragen behandelen in de Q&A. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om er live bij te zijn, dan kan je hem later terugkijken. De Q&A wordt namelijk opgenomen,de link van de Q&A stuur ik je toe.

LIVE DAG

Ik geef ook het gehele jaar live dagen. In het 3 maanden groepstraject zit een live dag inbegrepen maar mocht je bij meerdere aanwezig willen zijn dan is dat mogelijk tegen een kleine vergoeding. Op deze dagen geef ik iedereen de gelegenheid om met mij een 1 op 1 gesprek te voeren mocht je daar behoefte aan hebben. Verder is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Ik behandel elke live dag een ander thema, wat jij zelf direct weer kan toepassen in jouw leven. Dit zijn niet alleen leerzame dagen, je krijgt er ook positieve energie van en de verbinding met anderen is enorm veel waard.

De live dag is van 10:00 - 16:00 inclusief drankjes/lunch.


WAT LEVERT HET JOU OP?

✔️Jij bent niet meer afhankelijk van de  mening van anderen. 

✔️Jij laat niet meer over je heen lopen. 

✔️Jij stopt met overleven en vechten, tegen dat wat er is.

✔️Jij wordt een leuker en gelukkiger persoon. 

 

“3 Maanden groepstraject”

  • 3 maanden professionele, oplossingsgerichte coaching
  • Kick - off gesprek 1 op 1 van 60 minuten
  • 2 x per maand online Q&A
  • 1 x livedag

 

€797,-  In termijnen betalen is mogelijk

NancyHaasnoot-MeTimeNancy-Lifecoach-Ervaringsdeskundige-8

Schrijf je in voor het 3 maanden groepstraject!

3 maanden traject