Ik help je om de rust & ruimte over je leven terug te krijgen en het vertrouwen in jezelf

Wat is lifecoaching

Lifecoaching gaat over het verbeteren   van zowel de fysieke als mentale kwaliteit van leven. Zelf ga ik in mijn lifecoaching verder dan dat omdat ik uit ervaring weet dat wanneer je alleen maar op de oppervlakte kleine aanpassingen doet

Wie is Nancy

Ik ben Nancy Haasnoot, getrouwd en moeder van vier prachtige zonen. Ik neem jullie even mee naar de tijd dat het niet zo goed met mij ging.

veel           gestelde           vragen

Happy thoughts van mijn Me Time klanten

Tineke: Vanaf het eerste moment dat ik bij Nancy binnenkwam voelde dat fijn. Nancy luistert echt en ik voelde mij vrij om alles te vertellen en emoties toe te laten. Het leuke aan de coachstijl van Nancy is dat de gesprekken niet heel serieus zijn. Het gaat met een lach en een traan.  In de gesprekken heeft Nancy mij de spiegel voorgehouden en zij was liefdevol streng voor mij. Daar heb ik veel aan gehad. Vanaf dat moment kon ik mijn situatie gaan ombuigen en ben ik gaan leren meer voor mezelf op te komen. Ik vind de wijze waarop Nancy coacht heel prettig en wij hebben tijdens een gesprek echt verbinding.

Romy: Er ontstaat een veilig gevoel bij onze gesprekken. Als ik vertel hangt Nancy er geen oordeel aan. Nancy zegt wel hoe ik progressie kan zien, maar gaat geen confrontatie met me aan. Hierdoor blijf ik het gevoel van veiligheid behouden. Nancy weet goed door te vragen zodat we bij de kern komen. Vervolgens bekijken we het punt steeds uit een ander oogpunt. Nancy biedt daarin nieuwe inzichten en die helpen mij om bepaalde situaties beter te begrijpen. Nancy geeft vaak concreet advies wat ik direct toe kan passen, zodat ik niet langer met het probleem blijf zitten.

Slecht slapen. Op het moment dat jij wakker bent beginnen die stemmen in je hoofd gelijk te ratelen. Zo begint jouw dag direct al weer met een hele lijst van dingen die jij van jezelf moet doen.

Jij hebt last van een onrustig en opgejaagd gevoel. Jij bent altijd druk met je werk, familie of voor anderen. Daardoor heb jij weinig tot geen tijd en puf meer over voor leuke dingen.

Je leven wordt beheerst door angst en paniek. Jij bent steeds vaker bang om iets te ondernemen. Hierdoor  begint je wereld steeds kleiner  te worden. Jij voelt je onbegrepen en eenzaam.

Zit jij met je gedachten regelmatig in het verleden of de toekomst en denk jij: had ik maar...wat als ...en stel dat...

Jij gaat liever niet naar plekken waar veel mensen (prikkels) en geluid is.

 Herken jij jezelf hierin?

Volg Nancy