Zo kan ik je helpen

Wat ik doe is dat ik je ga coachen om te leren om dicht bij jezelf te blijven en je niet meer te laten beïnvloeden door de buitenwereld om zo te voorkomen dat jij steeds meer bij jezelf verwijdert raakt.

We beginnen met meer bewustzijn te creëren. Jij gaat je eigen gedrag leren waarnemen. Wanneer jij dat gaat doen zal jij erachter gaan komen wat je valkuilen, kwaliteiten en patronen zijn.

Vanuit hier ga jij zelf voelen en beslissen welke patronen jij mag gaan loslaten omdat ze je niet meer dienen.

Op deze manier kom jij er steeds meer achter wie jij daadwerkelijk bent en ben jij in staat om je stem meer te laten horen en je eigen keuzes te gaan maken.

Hierdoor ontstaat er meer zelfvertrouwen, laat jij je niet meer beïnvloeden door anderen. Jij doet vanaf nu alleen nog maar de dingen waar wat jij ećht gelukkig van wordt en wat jij het liefste doet.

Jouw levensenergie gaat weer stromen en zorgt  ervoor dat het vuurtje in jou vanaf nu weer volop gaat branden.
Dit wil jij toch ook!
Ik help je om dit te bereiken.

NancyHaasnoot-MeTimeNancy-Lifecoach-24

Wie is Nancy?

Ik ben Nancy Haasnoot, getrouwd en moeder van vier prachtige zonen. Ik neem jullie even mee naar dat tijd dat het helemaal niet goed met mij ging, dit is nu zo'n twaalf jaar geleden.

Coachtraject in je kracht staan!

Een traject waarin ik je coach en help om een goed overzicht te krijgen van wat jij in jouw leven anders kan doen wat er voor gaat zorgen dat jij beter in je vel komt te zitten.

VIP-DAG: 'HAPPY LIFE AGAIN'

Deze VIP-Dag is een dag waarin jij voor jezelf heel helder krijgt waar jij momenteel in het leven staat, wat jij graag anders zou willen en hoe jij dat kan bereiken. Deze dag zal jij niet snel vergeten!!!