Zo kan ik je helpen

Wat ik doe als coach is dat ik je leer om dicht bij jezelf te blijven en je niet meer te laten beïnvloeden door de buitenwereld. Dit om te voorkomen dat jij steeds meer bij jezelf verwijdert raakt.

Wat enorm belangrijk is, is dat er rust, ruimte en overzicht in je leven komt. Waar ik in mijn sessies mee begin is meer bewustzijn creëren. Dat doe je door je eigen gedrag te leren waarnemen. Wanneer jij dat gaat doen kom jij erachter wat je onder andere je valkuilen, kwaliteiten en patronen zijn.

Vanuit hier gaan we de volgende stappen nemen zoals bijvoorbeeld: "dingen gaan loslaten"Jij mag zelf beslissen van welke vastgeroeste patronen en belemmerende overtuigingen jij afscheid wil nemen omdat ze niet meer in jouw leven passen.

Op deze manier ben jij al lekker bezig met je rugzak te legen. Dit merk jij zelf al door minder stress en onrust in je lijf te hebben en beter te kunnen slapen en minder vermoeid te zijn. Stap voor stap begin jij er steeds meer achter te komen wie jij daadwerkelijk bent.

Hierdoor ontstaat er meer zelfvertrouwen, laat jij je minder beïnvloeden door de buitenwereld. Jij kiest meer voor jezelf, durft nee te zeggen en meer je eigen keuzes en beslissingen te maken.

Jouw levensenergie gaat meer en meer stromen en zorgt  ervoor dat het vuurtje in jou vanaf nu volop gaat branden. Wil jij dit ook? meld je dan hieronder aan voor een intakegesprek.

NancyHaasnoot-MeTimeNancy-Lifecoach-Ervaringsdeskundige-24

Wie is Nancy?

Ik ben Nancy Haasnoot, getrouwd en moeder van vier prachtige zonen. Ik neem jullie even mee naar dat tijd dat het helemaal niet goed met mij ging, dit is nu zo'n twaalf jaar geleden.

Coachtraject in je kracht staan!

Een traject waarin ik je coach en help om een goed overzicht te krijgen van wat jij in jouw leven anders kan doen wat er voor gaat zorgen dat jij beter in je vel komt te zitten.

VIP-DAG: 'HAPPY LIFE AGAIN'

Deze VIP-Dag is een dag waarin jij voor jezelf heel helder krijgt waar jij momenteel in het leven staat, wat jij graag anders zou willen en hoe jij dat kan bereiken. Deze dag zal jij niet snel vergeten!!!