Wat is lifecoaching

Lifecoaching gaat over het verbeteren van zowel de fysieke en mentale kwaliteit van leven.

Ik coach je jouw eigen gedrag te gaan waarnemen, jezelf weer op nummer één te zetten, meer zelfliefde te creeëren, te stoppen met te leven zoals anderen dat graag zien of van je verwachten.

We pakken direct alle punten aan die op dit moment bij jou aandacht nodig hebben  waardoor je jezelf meteen een stuk beter gaat voelen en je echte stappen vooruit gaat maken en daar dan meteen mooi resultaat mee boekt.

Verder coach ik je om je bewust te worden van het feit dat je niks moet in dit leven alleen jij bepaalt wat je wel en niet doet.

Alle belemmerende overtuigingen, basisregels vanuit je opvoeding en patronen die jouw niet meer dienen te mogen gaan loslaten.

Het resultaat wanneer je deze stappen gaat zetten is dat het je brengt bij wie jij daadwerkelijk bent, met al je leuke en minder leuke eigenschappen, je deze allemaal omarmt omdat dat is wat bij jouw hoort en je er zelf oké mee bent. Je voelt je energieker dan ooit te voren, je voelt je zelfverzekerd, je doet de dingen waar jij gelukkig van wordt en dat geeft je het fantastische gevoel van vrijheid.

mor-shani-_WVQc6YQVn8-unsplash

Je bent nog niet eens echt wakker maar die stemmen in je hoofd zijn al weer begonnen. En zo begint de dag met een hele lijst van dingen die je moet doen van jezelf.

Je voelt continue een bepaalde onrust in je lijf, erg moe en je begint misschien ook wel last te krijgen van allerlei lichamelijke klachten, angst en paniekaanvallen.

Je hebt nergens zin in, last van te veel prikkels, lig liever in je bed, zondert jezelf steeds meer af en je gaat nog sporadisch naar buiten.

Vraag je jezelf steeds af wat andere van je vinden of je het allemaal wel goed doet en of ze je überhaupt wel aardig vinden? Zit je met je gedachte vaak in het verleden of de toekomst en denk je: had ik maar... maar wat als… en stel dat…

Klinkt dit bekend in de oren?

Wacht niet en kom in actie. Gun jezelf een bewuster en energieker leven. Ik help je daar graag bij.