Wat is lifecoaching

Lifecoaching gaat over het verbeteren van zowel de fysieke en mentale kwaliteit van leven.

Zelf ga ik in mijn coaching verder dan dat omdat ik uit eigen ervaring weet dat wanneer je alleen maar op de oppervlakte kleine aanpassingen gaat doen dat je geen blijvend resultaat gaat opleveren.

Je kan nog zo vaak het onkruid weghalen maar zolang je de wortels niet aanpakt zal het altijd weer terugkomen. Daar ligt dan ook meteen het grote verschil. Wat ik doe is dat ik de wortels  aanpak!

We gaan terug naar de basis. Zie het als een ontdekkingsreis naar wie jij daadwerkelijk bent. Ik ben daarin jouw gids. Ik ga je coachen in het leren luisteren naar je lijf naar wat het jouw wil vertellen, meer naar binnen te keren en te gaan voelen, je angsten gaan durven aankijkenstil te zijn, meer bewustzijn te creëren. Op deze manier komen we dichter bij ons 'innerlijke' weten waardoor je steeds makkelijker op jezelf kan afstemmen, je beter in je vel komt te zitten en weer in staat bent om van het leven te genieten.

Ik coach en begeleid je door deze fases heen die jij gaat tegenkomen op jouw pad.

Ik help je om dit te bereiken en je te tevens te laten ervaren wat vrijheid is.

 

NancyHaasnoot-MeTimeNancy-Lifecoach-1

Herken jij jezelf hierin?

Slecht
slapen

Op het moment dat jij wakker bent beginnen die stemmen in je hoofd gelijk te ratelen. Zo begint jouw dag direct al weer met een hele lijst van dingen die jij van jezelf moet doen.

Onrustig en opgejaagd gevoel

Jij bent altijd druk met je werk, familie of voor anderen. Daardoor heb jij weinig tot geen tijd en puf meer over voor leuke dingen.

Angst
en paniek

Jij bent steeds vaker bang om iets te ondernemen. Hierdoor  begint je wereld steeds kleiner  te worden. Jij voelt je onbegrepen en eenzaam.

Had ik maar... Wat als... Stel dat...

Zit jij met je gedachten regelmatig in het verleden of de toekomst.

Jij gaat liever niet naar plekken waar veel mensen (prikkels) en geluid is.