Wat is lifecoaching

Lifecoaching gaat over het verbeteren van zowel de fysieke en mentale kwaliteit van leven.

Met Lifecoaching ga je niet spitten in het verleden of op zoek naar de oorzaak van bepaald gedrag of gewoontes maar het gaat over het alledaagse leven in het hier en nu.

Door oplossingsgericht aan het werk te gaan, leer je lichaam en geest weer in balans te brengen. Je geeft op tijd je grenzen aan en leert meer om op je intuïtie te vertrouwen.

Je leert je oude patronen los te laten en bepaalt zelf wat je wel of niet wilt. Zo word je weer de baas over je lichaam, denken en zintuigen om zo in alle vrijheid te kunnen genieten van het leven in het hier en nu.

mor-shani-_WVQc6YQVn8-unsplash

Je bent nog niet eens echt wakker maar die stemmen in je hoofd zijn al weer begonnen. En zo begint de dag met een hele lijst van dingen die je moet doen van jezelf.

Je voelt continue een bepaalde onrust in je lijf, erg moe en je begint misschien ook wel last te krijgen van allerlei lichamelijke klachten, angst en paniekaanvallen.

Je hebt nergens zin in, last van te veel prikkels, lig liever in je bed, zondert jezelf steeds meer af en je gaat nog sporadisch naar buiten.

Vraag je jezelf steeds af wat andere van je vinden of je het allemaal wel goed doet en of ze je überhaupt wel aardig vinden? Zit je met je gedachte vaak in het verleden of de toekomst en denk je: had ik maar... maar wat als… en stel dat…

Klinkt dit bekend in de oren?

Wacht niet en kom in actie. Gun jezelf een bewuster en energieker leven. Ik help je daar graag bij.