Wie is Nancy

Ik ben Nancy Haasnoot, ben inmiddels 8 jaar ervaringsdeskundige en werk als gediplomeerd Life coach.

Een aantal jaren geleden dacht ik dat ik een hartaanval kreeg maar dit bleek een paniekaanval te zijn. Ik dacht toen: “Ik heb geen tijd voor die onzin, ik moet me niet aanstellen, het gaat vanzelf wel weer over”. Wat ik toen nog niet wist is dat mijn lichaam een signaal gaf dat het zo niet langer kon. Enige tijd na mijn eerste paniekaanval volgde er meerdere. Ik kreeg steeds meer lichamelijke klachten en voelde me erg down. Dit ging over in een zware depressie en heb hulp gezocht bij diverse hulpverleners. Daar dit mij niet echt hielp heb ik gekozen voor de begeleiding van een Life coach. Gelijk na het begin van deze coaching merkte ik dat het steeds beter met mij ging en dat ik er veel profijt van had.

Zo begon het dat ik anderen ben gaan helpen, ik begreep ze, wist wat ze doormaakten en dat schepte direct een band. Omdat het tijd is om dit nog veel meer vorm te geven heb ik ervoor gekozen om dit nu als werkinvulling te gaan doen en een “echte” praktijk te beginnen.

In de wereld waarin we nu leven hebben de meeste mensen nog steeds het gevoel heel veel te moeten en ik wil ze graag helpen om daar verandering in te brengen door meer bewustwording te creëren zodat er weer ruimte komt om meer te kunnen genieten zelfs van de kleinste dingen!

20210926_133650 (1)

Je bent nog niet eens echt wakker maar die stemmen in je hoofd zijn al weer begonnen. En zo begint de dag met een hele lijst van dingen die je moet doen van jezelf.

Je voelt continue een bepaalde onrust in je lijf, erg moe en je begint misschien ook wel last te krijgen van allerlei lichamelijke klachten, angst en paniekaanvallen.

Je hebt nergens zin in, last van te veel prikkels, lig liever in je bed, zondert jezelf steeds meer af en je gaat nog sporadisch naar buiten.

Vraag je jezelf steeds af wat andere van je vinden of je het allemaal wel goed doet en of ze je überhaupt wel aardig vinden? Zit je met je gedachte vaak in het verleden of de toekomst en denk je: had ik maar... maar wat als… en stel dat…

Klinkt dit bekend in de oren?

Wacht niet en kom in actie. Gun jezelf een bewuster en energieker leven. Ik help je daar graag bij.