4 boeken voor een beetje Me Time

Van klacht naar kans

Van klacht naar kans is het laatste boek dat ik heb gelezen. Zo nou die kwam wel even binnen. Geweldig hoe deze man mensen helpt met al hun klachten. Hij geeft je inzichten en tools waar je meteen mee aan de slag kan. Vond het ook mooi dat we over veel dingen hetzelfde denken. Maar heb ook weer veel geleerd uit dit boek.

Bestel hem hier direct!

Afbeelding1

Verslaafd aan denken

Verslaafd aan denken is een boek waar je in het begin even het idee hebt van waar heb je het allemaal over. Maar dat benoemt hij zelf ook wanneer je doorleest komt hij met mooie inzichten.

Bestel hem hier direct!

20210626_145116

De kracht van het NU in de praktijk

De kracht van het NU in de praktijk is een fantastisch boek. Ik heb er zo ontzettend veel aan gehad heb het dan ook lange tijd in mijn handtas gehad. Wanneer ik onderweg was en ik wist het even niet meer of kreeg last van stress dan las ik er even in om mezelf weer tot rust te krijgen. Het feit dat ik wist dat ik het bij mijn had zorgde voor een groot deel ook al voor rust. Eckhart Tolle heeft prachtige boeken allemaal zeer de moeite waard.

Bestel hem hier direct!

20210626_144746

Brain food

Brain food ja daar is het begonnen dat ik mijn eetpatroon helemaal heb omgegooid. Ik ben er zeer over te spreken. Het geeft mij zoveel meer energie en een positieve mindset. Het is best een hele verandering maar naar een week of 6 weet je niet beter meer en het is echt niet zo dat ik nooit meer een gebakje eet of friet. Als je dat af en toe doet kan het geen kwaad.

Bestel hem hier direct!

20210626_144630